tirsdag den 12. januar 2016

Familiesammenføring

Overskriften kunne foranlede læseren til at tro, at jeg mener noget politisk om de mange flygtninge og asylansøgerer, der i øjeblikket kommer her til landet. Det gør jeg også, men det er ikke velargumenteret og underbygget nok til, at jeg er klar til at dele det med jer. Måske senere.

Det er faktisk bare familien Forstad, der er blevet familiesammenført. Farmor er flytte fra Barndomsbyen til Forstaden. Hun har rykket teltpælene op, solgt huset og købt sig en lejlighed en lille kilometer væk fra enfamiliehuset. Så nu har vi endelig noget netværk i nærheden. Vi glæder os over, at ællingerne får en ekstra fortrolig voksen, der kan være en del af hverdagen.

Jeg kan også klart se nogle fordele i, at have en frivillige babysitter tæt på. Jeg drømmer allerede nu om fast månedlig date med hr. F og at vi skal til fester sammen. Lige nu fester vi hver for sig, og det er altså lidt trist, at der ikke er så mange fælles oplevelser i kærestebanken, som der var før vi fik børn. Særligt, når man som mig, har en ret fantastisk dejlig kæreste.

Ællingerne er vilde med farmor. Hun gider at spille Uno til hænderne bløder, hun kan lokkes til chokoladeboller om eftermiddagen og lige nu camperer hun i stuen, så man kan få lov til at putte under en varm dyne, når forældrene drøner rundt og gør sig klar (eller sover længe og vil være i fred).

Hun er også god til legepladser og har eks. i modsætning til moren forstået, at de voksne kun må være med til boldspil, hvis de lader børnene vinde det hele, tage med hænder og råbe HELLE!, når der er ved at blive scoret.


Det bliver fantastisk med mere familie tæt på. Nu mangler vi bare lige, at alle de andre forstår Forstaden er Bomben og dropper ølivet, til fordel for at være i nærheden af os.

6 kommentarer:

 1. Hvor fedt! Tillykke med det :)

  Sidsel

  SvarSlet
 2. Hvor fedt... Vi har lige bygget nyt hus og er flyttet ind lige før jul. Alt føles helt perfekt, men vi mangler alligevel nogen til at passe vores piger som er tæt på.

  Hvis vi skal en tur til Aalborg og aftenen vil det tage os over 1 time at få hentet pigerne efterfølgende og komme hjem.

  Svigerforældrene har en plan om at de inden længe vil sælge deres hus, og nu er de begyndt at kigge på hvilke muligheder der er i nærheden af vores nye hus. Selvom det ikke altid vil være det fedeste at have svigerforældrene alt for tæt på, vil det nu alligevel være rart hvis de flytter lidt tættere på og dermed gør det nemmere at få passet pigerne, så vi kan tage i byen sammen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig dejligt, at kunne være sammen med sin kæreste alene en gang i mellem og vide, at ællingerne har det mindste ligeså dejligt sammen med bedsteforældrene.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...