tirsdag den 14. april 2015

Skoldkopper

De der skoldkopper er en ret heftig omgang. Svesken har det slemt og hun har mange skoldkopper. Hun kan ikke holde ud at have tøj på, hun kan ikke holde ud at vi rører ved hende og hun kan ikke holde ud at vi ikke holder om hende. Det er ikke nogen nem situation og vi styrter rundt for at lette det hele så meget som muligt.

Vi kører en benhård kombination af zink-spray med hvedekim til at tørre blærer ud med, panodil som smertestiller, antihestamin mod kløe (og til at sløve lidt) mens der kører tegnefilm i loop og gives is som måltider.

Jeg tror egentlig ikke, at hun er hårdere ramt end så mange andre, men det er også mere end slemt nok, at stå ved siden af og ikke rigtigt kunne gøre noget for at lindre. Hun er megasej til ikke at klø i det. Faktisk sidder hun bare med spredte fingre, på den måde der viser er alt ting gør så ondt, at bare tanken om at noget strejfer huden er nok til at få kroppen til at gå i flygte-mode. Jeg håber virkelig meget, at hun meget snart bliver helt god igen.

På sidelinjen står en lille Alf og er jaloux over, at han ikke må sidde hos en forældre, og at han ikke må hoppe på os i sofaen. Han er helt med på, at Svesken har det dårligt og han vil bare gerne kramme hende lidt, så hun kan blive god igen. Kram er ikke en løsning, der egner sig godt til skoldkopper. Så der en del 'Nej' og 'Du må vente', der bliver sendt i hans retning de her dage.

Det værste er, at vi ved så hun bliver god igen, går der lige en uge inden vælter han med en omgang også. Skulle der sidde nogen derude med magiske råd eller særlige kræfter, der kan få alt svien og smerten væk hører vi meget gerne om det. Ellers må I gerne alle sammen sende noget god karma og x'er for at Alfen er en af dem, der lige får ti skoldkopper og ellers holder humøret højt.

1 kommentar:

  1. Åh, jeg føler med jer. Jeg hadede, at jeg ikke måtte kramme m.m. da ungerne havde skoldkopper. Håber hun snart er ovre det værste så I kan blive klar til en omgang mere med barn nr 2. Har desværre ikke nogle rå, det I gør gjorde vi også. Skoldkopper er en skod sygdome:(

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...