søndag den 12. april 2015

Fuld fart Forstad

Der er kommet trampolin i Forstadshaven. Det er jo nærmest u-undgåeligt at have sådan et monster i haven, når ællingerne synes, det er en fest at hoppe, og forældrene godt kan lide tanken om at få børnene ud i den friske luft.
Jeg kan også selv lidt at hoppe i trampolin, men er nok nød til at hænge lidt mere ud på den her hjemmeside først.
Flere af naboerne har udtrykt deres uddelte tilfredshed med, at vi lægger have til helikopterlandingspladsen, så de slipper for at have en i deres haven. Genboen var forbi med ispinde og små fjedreben til indvielse.

Vi fik nok desværre sendt dem hjem med god virus i form af skoldkopper. I hvertfald har Svesken blomsteret med skønne røde pletter hele dagen. Lad os bare sige, at hun ikke er en af dem, der får den milde udgave med et par sporadiske pletter. Hendes krop går ALL IN og da hun gik i seng til aften, var der ikke meget fri hud tilbage, hvor der ikke var piblet en lille hidsig og rød blære frem.
Heldigvis kommer farmor os til undsætning i morgen og passer patienten, Svesken blev lidt beroliget af, at farmor er (uddannet) sygeplejerske. Vi håber det går hurtigt over, og at Alfens omgang starter i morgen, så vi ikke skal kører et forløb der hedder en uges sygdom til Store, en uges raske børn og en uges sygdom til Lille.
Det er lidt uoverskueligt med så meget sygdom til børn, når der ikke sådan lige er en flok bedsteforældre, som ikke har andet at give sig til end at passe vores børn.

Vi slutter med dagens spirer opdatering, fordi jeg ved at I sidder der ude og er ved at dø af spædning over hvordan det går. Det går så godt over i vinduet. Jeg er et meget begejstret over for den meget smukke røde basilikum, der nu viser sig og snart er klar til at komme ud overdådig kruppe på terrassen.

2 kommentarer:

  1. Trampolin er det bedste vi har i haven.... God bedring med datteren. Gætter på du ikke vil vide, at der gik 14 dage efter prinsessepigen var rask for mindstemanden fik skoldkopper...

    SvarSlet
  2. Jeg vil gerne vide at at det 2-3 dage og så er det over!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...