tirsdag den 6. januar 2015

Alt det I ikke fik

Bloggeriet står lidt stille, jeg har eller mange gode idéer til indlæg, der kunne skrives.

Der er eks. det indlæg om Alfen, der viser sig at være at være en togentusiast. Han synes, den største oplevelse ved at tage en tur i svømmehallen er helt klar S-togs turen derhen og tilbage igen. Den lille krop dirrer af spænding, når toget kører ind på perronen, øjnene lyner og han hviner af begejstring. Hele vejen er han klistret op ad ruden for at se, alle de fede kraner toget kører forbi og når vi stiger af råber han: 'Mire tog!'. På samme måde sige han forhåbningsfuld: 'Tog?', når jeg iklæder ham flyverdragten for at skovle ham i vuggestue.

Og så er der det indlæg, hvor jeg fortæller om vores nytåraften, der var stille og rolig sammen med genboen. Det var på børnenes primisser og Hr. F skulle kigge på lige arbejde omkring midtnat, så det var helt low key, min fortrukne nytårsstil. Ungerne hyggede sig, og for mig var et par af aftenens højdepunkter klart, da der kom glow sticks på banen og ved midnatstiden, hvor genboen hev kæmpegrillen frem på fortovet og serverede hotdogs med det hele, til alle der kom forbi. Det er altså god nytårsstil.

Der er også indlægget om, at vi jo skal vælge os nogle gardiner, og at den slags godt kan volde kvaler, når det eneste vi har råd til er IKEA's og de alle sammen er helt forkerte. Det kunne også være, at et sofabord er ved at være på sin plads. Et gulvtæppe der kan samle sofa-området kunne være ret fantastisk, men igen er jeg ikke lige stødt på noget, der kan leve op til den kombination af farve, luvlængde og pris jeg går rundt og ønsker mig.

Selvfølgelig er der også indlægget med status på 2014. Det kan heldigvis meget hurtigt opsummeres til HUS. Nærmest alt, hvad vi har fortaget os har haft noget med huset at gøre. Det har været skide hårdt og helt fantastisk. Præcis ligesom at få en lille ny baby, man skal lære at kende og servicere virkelig meget de første par år. Jeg elsker huset og haven (og Hr. F bl.a. fordi han sætter huset i stand).

Afslutningsvis må vi endelige ikke glemme nytårsforstætterne. Jeg elsker nytårsforsæt. Men jeg har også mandagsforsæt og månedsforsæt (som dog er forklædt som 30 days challanges), så nytårsforsæt er en helt naturlig ting. I 2015 ønsker jeg mig (som altid) mere struktur, både på hjemmefronten og i arbejdslivet. Så ønsker jeg mig flere blomster i haven og at mine unger griner højt hver eneste dag - jeg må kilde dem, hvis ikke andet hjælper.

11 kommentarer:

 1. Dejligt at læse de fraklip der aldrig blev skrevet :-).
  Jeg sad lige og tænkte på dig. Godt nytår :-).

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt nytår selv. Jeg regner med at vi ses den 29. jan og måske den 16. hvor Nina skal forsvarer sin Ph.D?

   Slet
  2. Dejligt! Det gør vi :-).

   Slet
 2. Åh ja, gardiner! DET er svært! Jeg tror, vi ender med ingen gardiner i stuen, fordi jeg synes, alle de muligheder jeg har set indtil videre ser forfærdelige ud. I soveværelset bliver vi nok nødt til at finde på noget...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk også altid ønsket mig at bo uden gardiner, for jeg kan næsten ikke holde den der stofpølse ud. Men det er ikke en reel mulighed der. enfamiliehuset ligger sådan at ALLE kan kigge ind fra alle sider og solen står på stuerne det meste af dagen.

   Slet
 3. Hyggelig læsning. Vild med genboens grillen nytårsaften. Det er da fantastisk:) Godt nytår.

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt nytår. Ja vi har været meget heldig med vores naboer efter vi er flyttet. og Grill er jo altid godt.

   Slet
 4. VIRKELIG god nytårsstil med grill og hotdogs :-) Og nååårh med alfen og toget. Min den yngste er mildest talt ikke vild med svømmehallen, så hvis vi skulle køre i tog derhen, ville togturen klart også være højdepunktet for ham :-)

  (Og gardiner ... don't get me started. Har gardinhandlerne mistænkt for at samarbejde med vinduesfabrikanterne, så IKEAs gardiner lige netop ikke passer ...)

  SvarSlet
  Svar
  1. Svømmehallen kan også være et overvældende sted. Vi havde næste DGI's vandkulturhus for os selv en af dagene op til jul. Det var ret fantastisk også for den lille, som klamrede sig til os som en anden lille orangutang.
   Den store hun springer bare i på det dybe og tror at hun popper op igen.

   Slet
 5. Glowsticks er bare sjovt. Også når man er 24. Hvis man er fuld og til 90er fest hvertfald :p

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Også når man er ædrug 34 og lidt for let at imponere åbenbart :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...