tirsdag den 30. december 2014

Juleferie!

Ugen op til juleferien er den travleste på mit arbejde. Jeg lå vandret og det samme gjorde ællingerne, der begge to satte ind med sygdom. På magisk vis overlevede alle og de fleste opgaver på blev løst. Herefter drog ællingerne og jeg til Fødeøen, for at give Hr. F arbejdesro til at male i stuerne, han kom lille juleaften.
På Fødeøen havde vi det sædvanlige stramme program med en dag med juletræsfest, lillejuleaften hos Farmor, juleaften hos Moster, 1. jule dag hos Farfar, 2. juledag til Onkels fødselsdag og så tog Hr. F hjem for at male det allersidste. Vi andre fulgte efter i går efter et par dage i nattøj hos Moster. og vendte hjem til et hus, hvor vi nu kan være i alle rummene. Halleluja!

Det har været en god jul og vi har været sammen med mange dejlige mennesker. Desværre har Alfen været ramt af sygdom, som valgte at toppe ca. kl 18:00 den 24. med mere end 40 i feber. Jeg kan i den forbindelse berette, at det er temmelig varmt, at spise en hel julemenu med kogende tumling på skødet. Han er heldigvis ved at være helt frisk igen og klar til at hærge som sædvanligt.

Vi har alle fået nogle meget dejlige gaver, og jeg kan konstatere at både Hr. F og jeg er blevet ægte voksne, da vi blev gladest for var henholdvis værktøj og køkkenredskaber. Alfen er lykkelig for bold, en fjernstyreret bil og en kæmpe truck, af farfar fik han en kuglebane og den er der helt sikkert mange timers rigtig god leg i. Svesken fik bøger, puslespil og lego men måtte kigge langt efter en prisessekjole, som var det eneste på ønskelisten i dagene op til jul. Heldigvis var der en dublet i legoafdelingen og den kunne byttes til en Elsa-kjole, der ikke har været af siden.

I dag holder vi afskedsfest for julen med flæskesteg med det hele og i morgen skal vi holde nytårsaften over ved genboen. Det bliver helt low key og børnevenligt og helt sikkert vældigt hyggeligt.Håber, I alle har haft en dejlig jul og at I kommer godt ind i det nye år.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...