tirsdag den 29. april 2014

Store planer

Min computer lider under, at vi har fået hus og have. Der er ALTID noget, der kan lige kan gøres og en tumling, der skal mandsopdækkes og en stor pige, der skal svares.

Ikke om jeg fatter, hvordan der er nogen, der formår fuldtidsjob, hus/have/bil, familiedrift og så en lille sidegesjæft med hjemmelavede ting on the side. Jeg synes knap nok, vi kan nå job og hverdagsdrift, vi er pt et sted, hvor jeg fantaserer om at få ro i mit eget hoved så lang tid, at der ligefrem kan komme en selvstædig tanke, der ikke handler om andre eller noget praktisk, jeg er bagud med. Jeg er endda begyndt at gøre Hr. F toilettrikket efter, bare for at få lov til at være alene i fem minutter. Lige meget hjælper det i øvrigt for Svesken har vist luret det, og kan time sine - ret presserende - tissetåre efter min tilbagetrækken.

Hvis jeg fik ro i mere end fem min før kl. 22:00 ville jeg klart lave en målfast tegning af køkkenet og få løst det hjørne ved vindueskarmen, få styr på bordhøjderne og regne de to nye forrammedele ud. Jeg ville også få tegnet detailtegninger og lagt budget for det legehus, som jeg drømmer om skal stå ude i haven. Jeg ville i hvert fald få ryddet op nede i kælderen, så jeg kan have et skrivebord, der har plads til alle mine store planer.

Mens jeg venter på at få ro, så hygger jeg mig ude i haven med at tage mælkebøtter op og blæse sæbebobler. Sådan sommervejr i april holder 100%, så vill det bare været fedt, hvis den svagelige Alf, snart var helt rask i stedet for alt det skranteri, han kan præstere i øjeblikket. Jeg håber godt nok ikke, at vi skal igennem en hel ny periode af fremmede baktusser, når han skal starte i Sveskens institution på mandag. Mor her har selvfølgelig krise over skulle flytte det lille barn, fra sin trykke hverdag over til noget, for ham helt nyt.
Den evige morkrise sniger sig op på mig igen.

3 kommentarer:

 1. Ah, han skal nok klare det:) det er os mødre det trækker tænder ud på... Håber du får ro på et tidspunkt og dit store skrivebord i kælderen:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja han skal nok nok klare den. Det er han nød til, for jeg er ikke klar til at droppe samfundet og flytte ud i den sveske skov.

   Slet
 2. Kun en tåbe frygter ikke haven - især mellem maj og oktober. Vi havde besøg af de nye ejere af vores hus. De kommer fra en lejlighed på 55 m2. For dem er vores "lille" hus og store have en ordentlig mundfuld. Jeg lød næsten overbevisende, da jeg fortalte hende om, hvad der var i haven. Tror jeg kunne have fortalt hende de værste løgne. Hun var et par år ungre end mig, men hun synes jeg var SÅ voksen fordi jeg (forestillede) at kunne kende forskel på en mælkebøtte og skvalderkål. I skal nok komme efter det alle sammen. Jeg hepper på jer!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...