søndag den 2. marts 2014

Ugens sygdom

Det viser sig at livet i Forstaden ikke byder på så meget andet end flytning og sygdom.

Hr. F har flyttet og flyttet og flyttet hele sidste uge. Så der var kun de store ting tilbage, da vi officielt flyttede i går formiddag. Men vi havde alligevel drøn travlt og var det ikke for en ven og noget familie, ville vi hverken have været halvt eller helt færdig.
Vi er nu ude af lejligheden og inde i huset. Men vi er ikke gang med at male eller sætte i stand eller noget. Vi skal nemlig lige beslutte niveauet og rækkefølgen af arbejderne.

Men vi er GLADE, for huset er så rigtigt til os. Svesken har helt styr på hvilket der er hendes værelse og da vi andre spiste i dag, tøffede hun derind for at lege med lego i fred.
Naboerne har hilst os velkommen med fastelavnsboller og min veninde har været forbi med en blomst, der kan plantes ud.

Ællingerne har brugt weekenden hos Moster & Onkel på Fødeøen, og de har råhygget sig og er blevet forkælet, så det står ud af begge øre. Alfen har besluttet, at det også skal rende ud af øjnene og at denne uges tema skal være øjnbetændelse, feber og snotnæse. Det er så synd for ham ( og os ) at vi nu igen skal bruger energi på mere skitmas og flere sygedage. Jeg er den i morgen og kan kun håbe på en lang lur ude i haven. Så jeg kan få ordnet lidt af det hele.


- Fra telefonen!

4 kommentarer:

 1. Der er ikke noget så udmattende som institutionspest, der bare bliver ved og ved. Det lyder ellers ret lækkert med huset.Vi flyttede i hus for snart to år siden, og er ved at erkende, at man aldrig bliver rigtig færdig. Vi har dog følt os hjemme fra dag, og det er det vigtigste. Det lader til, at Svesken allerede har styr på den del.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lidt udmattende, at det aldrig stopper med det institutionspest.
   Vi gør os vist heller ikke det store håb om at blive færdig, men tror vil bliver godt tilfredse, hvis vi kan få smurt lidt maling på væggene.

   Slet
 2. Og de fastelavnsboller I fik, ahmen altså. Så dem på IG. Det nabo-skab er det hele værd i mine øjne...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er dejligt. Mens jeg var ude og sætte ungerne i cykeltrailere, kom der en cyklene forbi, der råbte: 'Velkommen til vejen'. Det er virkelig rart at blive budt velkommen.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...