onsdag den 26. februar 2014

Kasser og reoler

Vi er ligesom gået i gang med det der flytning. Eller Hr. F er gået i gang med det der flytning. Det kan godt være, at vi kun har omkring 50 m2 i lejligheden. Men vi er vist kommet til at sprede utroligt meget lort ud over hele loftet her i huset. I praksis betyder det, at min elskede er i gang med, for treide aften i træk, at flytter skrammel fra loftet i den gamle hus over i kælderen til det nye hus.
Verdens sødeste underbo har stillet sin lille kassevogn til rådighed hver aften i hele ugen og det betyder, at vi nok komme igennem det der flytning inden deadline, som er lørdag kl. 12:00. Dem der skal bo i smørhullet flytter ind i det øjeblik, vi er ude.
Det der allerede er flyttet, er ikke værdigfuldt, i virkeligheden er det nok mere ting, vi ikke har kunne tage stilling til. Det er en masse af Sveskens aflagte tøj, vi troede at en lillesøster skulle bruge og andet i 'måske får vi brug for det igen'-kategorien. Det skal sorteres, sælges og foræres væk til nogen som faktisk skal bruge det.
Vi er også så småt gået i gang med at pakke ned i lejligheden, men hver gang vi lægger noget i en kasse, så er der et barn der hiver noget op. Alfen især er virkelig en effektiv udpakker, med den vanlige 'baby sprede alt ud i hele stuen'-stil.

Den her flytning viser virkelig min sande natur som hoarder. Vi snakker, desværre ikke, neurotisk ordens hoarder, men mere skæve bunker og løsøre overalt typen. Ud over alt ovennævnte skrammel belyser problemet. Så er der nok også en alarmklokke, der bør ringe, når det jeg glæder mig allemest til over i det nye hus, er alle de reoler, jeg pludselig får plads til. Hvis jeg havde penge nok, ville vi være ude i String, Montana og Seletti over det hele. Sandheden er nok, at jeg skal ryde ud og ellers klare mig med Hyllis

Den store nyhed her i familien er overraskende nok ikke noget med flytningen men derimod, at Alfen har droppet amning. Jeg er lykkelig og lettet. Det bliver ret fedt at få brysterne for mig selv igen og det er virkelig godt timet, for Alfen skal sove uden mig for første gang på lørdag. Ungerne bliver skippet til Fødeøen mens de voksne sørger for flytning.
Hr. F og jeg glæder os til første aften alene i det nye hus. Ud over ømme muskler bliver det forhåbenligt noget med eksotisk mad og erotisk påklædning (hvis vi da får anskaffet gardiner først).

2 kommentarer:

  1. jeg er glad på jeres vegne. det lyder skønt og hårdt

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det er det hele. Glæder mig til at komme ud på den anden side. Så er der vist også en aftale om noget kaffe og legeplads (og måske snusen til baby)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...