søndag den 25. august 2013

Mosetræf

Søndagssolen skinner og vi har sendt farmand til Nordsjælland, for at okse rundt om en sø i temmelig høj fart, som en del af forberedelserne til noget marathon han har meldt sig til.

Vi andre har gjort ca. det samme. Eller vi har bevæget os rundt i mosen til mosetræf i dag. Skide god idé med sådan et mosetræf, hvor børn og andre kan lære mosen og dens liv at kende.
Knap så god idé, når man er alene afsted med en sølle næsten 3 årig og snottet halvåring. Det gik super, mens vi kiggede på bier og smagte honning, alle var interesserede mens vi fik kigget på de udstoppede dyr som DN havde med og det var virkelig sjovt at røre ved rigtige levende fisk. Filmede knækkede da den politiske paneldebat begyndte, og Svesken syntes hun skulle sidde på forreste række i det mere end halvtomme telt (og jeg ikke syntes det). Vi opnåede det totale sammenbrud, da det gik op for hende, at hun var for lille til at fiske med fiskestang, hvilket selvfølgelig faldt sammen med, Alfen vågnede og var sulten. Så er der virkelig langt hjem, når man skule skubbe dem begge i barnevognen. HOLD NU OP, hvor jeg glæder mig til Alfen bliver stor nok til at sidde i en cykelstol og 2 km ikke tager 40 min men kan klares på max 10.

Vi er kommet sikkert hjem, med et par enkelt stop for at kaste sten i vandet og se på nogen der slog græs med le.
Sofaen passer godt på os sammen med Cirkeline på computeren og en genudsendelse af noget grillunderholdning på tv'et, mens vi venter på farmand, som gerne skule dukke midt på eftermiddagen og lave noget pizzadej og fyre op under ovnen til aftenens festmåltid.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...