tirsdag den 26. februar 2013

Tissemænd

Som nogen måske har set over på instagram, har jeg født verdens sødeste lille baby. Det er en dreng og som drenge er flest, er han udstyret med en tissemand. En lille en af slagsen, men dog med den utroligt handy funktion, at den kan tisse. Og oh my, hvor kan den tisse! Indtil nu er det lykkes Alfen (nye babys blognavn) at tisse nærmest flere meter op i lufte, hver eneste gang vi har taget bleen af ham.
Hr. og Fru Forstad skal vist lige lære at lægge snippen af en stofble over kalorius, eller også må vi købe en flok peepee teepees sådan, at springvandet kan styres bare en anelse.

Alt er godt med den nye baby. Jeg er lidt hormontræt men Alfen er sød til at sove nogle lange lure, så jeg skal bare lige huske at lægge mig selv ned også i stedet for eks. at læse blogs og surfe på nettet. Han spiser godt, skider SÅ godt og skriger (indtil nu) kun når han har brug for noget. Vi er meget imponeret over at have fået en præmiebaby endnu engang.
Svesken er lidt forvirret over, at der bor en baby her, men hun er sød ved ham og tilbyder ham sin sut mange gange i løbet af en dag. Så vi tror og håber, at de to nok skal blive rigtig gode venner på sigt. Eller i hvertfald indtil lille bliver så stor, at han begynder at nakke hendes ting.5 kommentarer:

 1. Også her stort tillykke med den skønne præmiebaby!
  Men altså... De der peepee teepees.. Er de for real?
  Knus og god fornøjelse med alfen, svesken og hormonerne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror der er en elle anden barselsmor der har tjent kassen på pee pee tee pees, eller i hvertfald drømt om, at det var hendes guldåre.

   Slet
 2. TILLYKKE MED HAM - hvor er jeg glad på jeres vegne :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...