søndag den 28. februar 2016

HIP HIP HURRA

Sidste lørdag havde Alfen fødselsdag. Han blev fem år, i hvertfald hvis man spørger ham. Hvis man kigger på fødselsattesten er det tre år, der er korrekt.

Begge unger vågnede ved fem tiden og var helt klar til at stå op og fejre fødselsdag. Det var der sjovt nok ingen forældre, der var friske på. Det lykkes os at trække den til syv inden vi kapitulerede og sang fødselsdagssang og delte de første gaver ud.

Gæsterne kom til frokost og havde så mange gaver med, at der vittigligt ikke er noget tilbage på Alfens ønskeliste. Altså bortset fra Nerfgeværer, som skrappe mor her siger, at han ikke er gammel nok til endnu.

Han brugte dagen på at sole sig i opmærksomheden og lege med alle sine nye gaver. Både racerbilbanen, Hulken, Captain America, walkie talkier, skattekiste, play doug, gravkoen og iron man dragten var sving det meste af dagen.

De sidste gæster gik, da den første sang var blevet sunget i MGP. Vi så hele festen med dynerne i stuen og for forældrenes vedkommende en lille håb om, at ællingerne ville gå kolde inden det sluttede. Men de var alt for vågne til at sove, eller lige præcis så vågne, at de ikke faldt i søvn. Til gengæld var de trætte nok til at være totalt ukoncentrede. I stedet for at slappe af brugte de det velkendte 'jeg lopper rundt over alt for ikke at falde i søvn'-trick. Så der var unger i gardinerne, da MGP sluttede.

Fødselsdagen var så stor en succes, at Alfen brugte det meste af søndagen på at græder over, at det ikke længere var hans fødselsdag. Han har troligt spurgt flere gange hver dag siden, hvornår han mon har fødselsdag igen. Han tager det ikke pænt, når vi forklarer, at der går lang tid inden han skal fejres igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...