fredag den 27. februar 2015

Fredag i Forstaden: Vacciner, forårsklargøring og musik TV

Jeg har været ved læge med ællingerne for at få dem vaccineret. Vi følger det almindelige program, men har været temmelig meget bagud med dem begge pga. sygdom og arbejdsstress. Men nu er de (næsten) opdateret.

Alfen blev stukket én gang, fik bukser på, og så hev vi dem af ham for at stikke igen. Han var forståeligt nok rystet og ikke særligt interesseret i at tale mere med den ellers meget søde sygeplejeske.
Svesken skulle ind til lægen og var så dygtigt til at svare og blive lyttet på. Hun var også rigtig god til at blive stukket. Hun valgte selv plaster og panikkede ikke, til trods for at hun havde set Alfen blive stukket lige inden. De blev begge gode igen, da jeg stak dem en chokoladebolle til deling, mens jeg beroligede Hr. F pr. telefon med, at ingen af hans børn havde lidt alvorlig overlast.

På vej hjem rundede vi apoteket for at købe et par småting. Alfen kørte charme af på en pæn ældre herre på stolen ved siden af, men smilede blegnede temmelig meget da han fik øje på endnu en dame i hvid kittel. 'NEJ, ikke!' var det eneste lille kunne fremstamme med et trist lille ansigt. De søde apotekere lod vær med at stikke i ungen og var så flinke at sikre sig, at vi havde panodil. Vi stak også snuden inden for i Tiger-butikken, fordi de havde spirerbakke, fiberpotter og grønsagsfrø. Så nu er vi også næsten klar til forårssæsonen i Forstadshaven. Jeg glæder mig som et overstadigt lille barn, til at vejret bliver lige lidt mere stabilt (eller til jeg får noget varmere tøj til haven), så jeg rigtig kan gå i gang med at gøre klar til alle de blomster og sager, vi skal have derude.

Nu er jeg endt i sofaen og jeg troede aldrig, at jeg skulle synes, at X Factor feltet faktisk var stærkt, men jeg synes sgu de gør godt alle sammen i år. Jeg kan stadig ikke holde ud at se afgørelse, så jeg er endt på den kanal der viser Britts Awards. Jeg er opløftet over hvor høje pander de to værter har, den slags æggehoveder ser man ikke så tit. Ligeså glad jeg er for de høje pande, lige så trist er jeg over, at se Simon Cowell, som jeg elsker, uden en eneste folde i fjæset. Manden var jo ude af stand til at smile, det kan umuligt være godt for spejlneuronerne og empaticenteret.

Kim Kardashian er der også, hun er sgu godt modeleret og Take That laver et flot Melodi Grand Prix show med ild og dansere.

Kom ikke at sige at fredag i Forstaden ikke er ophidsende.2 kommentarer:

  1. Ha ha lyder fantastisk:) Her så vi House of Cards som Netflix jo endelig viste serie 3 af:) Det var efter 3½ skolefest med disco og to unger der dansede i 3½ time og ingen aftensmad fik. Seje unger du har der tager stik i stiv arm - kan da godt forstå den lille ikke var tryg ved endnu en dame i hvidt efter hele to stik:) Her hepper vi også på forår:) Go' weekend.

    SvarSlet
    Svar
    1. Mere forår og flere baller, der giver så meget energi at man ikke behøver at spise. Det er det vi vil have!

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...