tirsdag den 5. august 2014

Ode til det gode

Sommerferien her på matriklen, har ikke budt på det store over i den typiske charter-, camping- eller cykelferie. Vi har holdt arbejdsferie. Vi var begge nød til at runde på vores respektive arbejdspladers i den første officielle ferieuge, fordi vi var bagud pga noget tredagsfeber. Det er virkelig en ferie-mavepuster, af den værste slags, hvis du spørger mig. Heldigvis var det trods alt hurtigt overstået og vi kunne gå i gang med arbejdet på matriklen.

Opvaskemaskinen skulle op fra garagen og ind i køkkenet. Det lyder jo som en overkommelig opgave, men når man har et originalt forrammekøkken fra 1959, som helst skal bevares, er det en større operation, der kræver at køkkenet skilles forsigtigt ad og sættes sammen i nogle lidt andre og mere opvaskemaskineegnede dimensioner bagefter.
Hr. F stod for operationen, mens jeg opdaterede på Instagram. Det var nervepirrende og tog virkelig lang tid, fordi der skulle tænkes og grubles mellem alle tiltag. Men det er lykkedes! Ikke mindst ved hjælp af nogle meget søde naboer med store mængder værktøj. Maskinmesteren, der bor inden ved siden af, har ALT i en motoriseret udgave. Vi har vist haft lånt det hele og det er virkelig til stor hjælp med rundsav, girafsliber og industristøvsuger i nærheden, når man også lige skal slibe et loft. Politimanden overfor lånte bukke og vinkel til de nye husejere uden udstyr. Han må i øvrigt være noget af det mest maskuline, der går her på jorden. Han formår nemlig, at eje et lyserødt hus og to Berlingoer uden at virke vattet. Genboens mand var også forbi med en skruetrækker og en kompressor og så kørte det hele ellers for os.

Midt i al virakken drog jeg til Fødeøen for at hente et par ællinger, der var taget på ferie hos Moster og for at fejre min fødselsdag. Morfar kørte os alle sammen hjem igen og blev og holdte lidt ferie hos os. Han gik også i gang med at arbejde og anlagde lige et jordbærbed, der havde plads til alle vores jordbær (hold da op de skyder sådan nogle), fjernede et par buske og fiksede døren til skuret, så den nu kan lukkes i en ruf.

Jeg er fan'me heldig at bo her i smørhullet og i det hele taget være omgivet af gode mennesker.

HURRA!

PS. Endnu mere hurra for, at Svesken i dag faldt i søvn uden at græde sig i søvn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...