søndag den 17. august 2014

Arv min arm

Min arm gør ondt i dag. Den værker og knager, og jeg er ligeglad, eller faktisk er jeg ret glad. For armen knirker, fordi den malede kanter på loftet i går (også kanter alle andre steder). Hr. F rullede på livet løs og nu har vi malet første gang i entréen, gangen, soveværelset og børneværelserne.

Vi har været så heldige at moster, onkel og 2 x fætter underholdt ællingerne i går og morfar har haft tjansen i dag, så var har kunne knokle videre. I morgen trækker han i arbejdstøjet og sliber efter anvisinger fra Hr. F, mens vi andre smutter på arbejde og danderer den med hver vores computer.

Det er intet mindre end fantastisk at endeligt være kommet igang med malerarbejdet, efter at have boet her i næste 6 mdr. Der er lang vej igen, men nu er vi da begyndt rejsen i retning af færdige børneværelser og en gang, hvor vi kan hænge ting på væggene og den slags. Vi har valgt hvid, det knap så gode ved hvid, er at vi nu kan se, hvor utroligt beskidt og numsefarvet alt træværket er. Planen har hele tiden være at male det, men nu kan det kun gå for langsomt med det. Så nu mangler vi bare at der kommer nogen og holder ællingerne i skak i næste weekenden, så vi kan smører mere maling i hytten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...