lørdag den 22. februar 2014

1000 ting

Alfen var ikke færdig med at være syg. Han tog lige en uge mere, han tog Svesken med i faldet og farmor kom endnu en engang fra Fødeøen, for at passe pjevsede unger. Fanme godt at vi har hende.

Heldigvis var Alfen god igen i torsdags. Han blev et helt år og er helt igennem fantastisk. Han kan stå op ad alting, i onsdags tog han endda et par skridt sammen med en af vores stole. Han spiser virkelig meget og øver sig med skeen, lige indtil han kommer i tanke om, at han allerede kan klaske, hvorefter alle tallerkner får med hånden og vinduesviskerarmen.
Sproget kører derudad i bedste båndsalatstil med dadada, duaar og mammammam. Han har helt styr på at nikke af det han gerne vil og ryste nej tak på hovedet, når det ikke passer ham. Han knap 9 kg og godt 80 cm lang. Mest af alt er han helt vidunderlig. Han knuselsker Svesken og er altid lige i hælene på hende. Når hun laver puslespil, vil han være med. Når hun laverperleplader, vil han være med og når bygger hun lego, er han klar til at bryde ned. Faktisk har han også allerede fattet, at man kan sætte duploklodserne sammen igen. Det kniber lidt med teknikken, men det kommer snart.
Det bedste han ved er karbad, kød i form af frikadeller, hakkebøf og forloren hare. Han kan vindes over med blåbær og kiks, og så synes han at resterne fra Sveskens madpakker er den bedste kulinariske oplevelse af alle. Jeg er overbevist om, at han er den mest musikalske i vores familie. Der bliver rokket igennem når musikken spiller og så er der sjældent noget, der er så slemt, at 'Hør den lille stær' ikke kan gøre det godt igen. Hvis musik ikke hjælper, kan vi altid hive sæbebobler eller støvsugeren frem, de er nemlig sikre hit.

Alfen er en rigtigt lille mand. Han er endda en brystmand, der altid har mindst en hånd nede i min bluse. Hvis han kan slippe afsted med det, har han begge hænder i blusen på mig. Jeg er ved at blive sindsyg af de evige sherifstjerne han uddeler, men han får lov lidt endnu.

Denne mor synes hun har den klogeste lille tumling til at øffe rundt herhjemme. Han er den bedste, og selv om han stadig ikke er helt god til det der med at sove, så er han ikke til salg længere.

Overvejer til gengæld at sælge mig selv. Vi har fået nøglerne til huset, og det er kun en anelse uoverskueligt. Overvejer seriøst at flytte ting i vores cykeltrailer, bare for at kunne sige at vi er i gang.

Vi fik huset i går.


6 kommentarer:

 1. Åh han lyder bare så sød! Hvornår skal i flytte for real? Skal der ordnes ting i huset først?

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi skal flytte for real på lørdag. Der er 10000 ting, der kunne gøres, men vi har hverken flere penge eller feriedage tilbage, så vi er nød til at tage den hen ad vejen.

   Planen er at bo i de to stuer til at starte med, mens vi sætter værelserne i stand, og så omvendt bagefter. Men lad os nu se hvordan det går. :-)

   Slet
 2. SKØNT!
  Fyld den trailer og kom af sted :-D!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg må vist op på (jern)hesten og i gang.

   Slet
 3. I har overtaget huset!? Hvor er det vildt. Stort tillykke!

  Og tillykke med Alfen også. Lille store dreng, der bare lyder megamegasød!

  SvarSlet
 4. Tillykke med barn og hus. Begge dele er spændende, på deres helt egen måde :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...