torsdag den 16. januar 2014

Paner dem!

Madplanen sagde rødspætter med stuvet spinat og cremet blomkål. Derfor spankulerede jeg ind i fiskehandleren, slog ud med hånden og bad om at se hans rødspætter. De så fine ud. De lignede til forveksling dem, vi købte i Berlin i efteråret. Det var nogle mother fucking stor fiskefilter, og det smagte godt. Så jeg bad om 3 og var ret godt tilfreds med mig selv, og hvor sej jeg lige sådan var.

Jeg følte mig lidt mindre sej, da jeg åbnede pakken og indså, at jeg havde købt hele rødspætter med ben og det hele. Jeg kan forstå på jer over på insta, at rødspætten er havets svar på en kylling og at det er så nemt, så nemt med de ben. Men jeg kan bare (heller) ikke med fiskeben. Jeg er bange for at komme af dage, eller endnu værre at nogen i familien skulle få sådan en skeletfætter galt i halsen.
En desperat sms til en voksen fiskekender afslørede, det samme som insta prædikede nemlig, at panering er vejen frem. Desværre for mig og fisken var jeg nået til tude-stadiet, så spætterne ligger nu i fryseren til mere kyndige personer kan overtage dem.

Vi endte dog med en panering, for køleskabet bør også på schnitzler. Det pæne stykke kød; udskåret og tilrettelagt. Schnitzel er bare knap så dramatisk som hele fisk med kroppen i behold.

Der er 43 dage til vi skal flytte

1 kommentar:

  1. Hvis det er en trøst, så havde jeg også sat mig ned og små-tudet. Magter ikke alt det med de ben...

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...