tirsdag den 31. juli 2012

Mr. iFix

Jeg er en klodsmajor. Det generer mig ikke synderligt, da jeg for længst har opgivet at være elegant. Faktisk er de eneste problemer, jeg har med klodsetheden en hel del blå mærker og så en telefon der jævnligt lider overlast.
Det sker ikke så sjælendt, at skærmen bliver smadre, der opstår en løs forbindelse eller andet går i udu. Heldigvis er jeg gift med Hr. Forstad, som er lidt af en nørd.
Han jo ingeniør og noget over i IT-branchen og går aldrig ned på ledninger, elektronik eller fjernbetjeninger. Selv om jeg i perioder har det lidt anstrengt med alle dipedutterne, har jeg lært at værdsætte hans evner med miniskruetrækker, pandelygte og reservedele købt på nettet. Det betyder nemlig, at Mr iFix selv udskifter mine smadrede skærme, bagsider og lydkabler. Han er fanme så sej ham manden og jeg er så tilfreds med ham.

2 kommentarer:

  1. Årh hvad, pandelygte. Sejt! Jeg har forsøgt at overtale min nabo og løbemakker om at vi ikke skal have en pandelygte til vintersæsonen, så vi kan løbe rundt og lege ninja i parcelhuskvartererne herude i forstaden. Hun siger, at hun vil nægte at løbe med mig så. Forstår det ikke helt.

    Er selv ret ferm til at smadre min telefonskærm, men har alt for fede fingre til selv at udskifte dem (du har set når jeg skriver en besked i WF og maaaaange linjer), så en pandelygte til det ville nok være spild af penge. Æv.

    SvarSlet
  2. Pandelygte er rimelig prof. Havde selv en engang, men det havde intet med elektronik at gøre. Derimod noget med safarier og insekter (bwadr) at gøre. Men det er super at have en inhouse nørd. HDD kan også nogle tricks - dog ikke udi smadrede skærme (desværre) :-)

    (PS: Regsen - Netto har simpelthen lysdiodearmbånd til løbere som spotvare i denne uge. Perfekt til løb i parcelhuskvarterer om vinteren ;-))

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...