fredag den 11. juli 2014

Endelig

Nu står den på ferie, eller det vil sige at officielt står den på ferie, lidt mindre officielt skal både Hr. F og jeg arbejde en dag for at indhente nogle af de opgaver, vi har forsømt mens Alfen har været syg. Han har haft tre-dags-feber og selv om jeg egentligt synes, han kunne have lagt den sygdom på et tidspunkt, hvor vi ikke i forvejen var ved at smelte af varme, er jeg ret godt tilfreds med at kunne sætte flueben ud for en børnesygdom og ikke bare noget generel sløjhed. Jeg synes han har været hårdt ramt og jeg overvejer om det er fordi, jeg glemte at spise vitaminer, da jeg var gravid med ham, eller om han måske har en fødevareallergi eller noget intolerance, vi ikke har opdaget, og som derfor gør ham til en svækling.

Han skal vaccineres i næste uge, så der er planlagt mere feber og sløjhed til ham, men vi har udsat og udsat hans 1 års vaccine og nu er det altså ved at være oppe over, for sygeplejersken smed lige MFR'en i puljen, da jeg ringede og bestilte tid den. Men nok om sygdom, eller ender det her jo med at være en sygdomsblog og det er der vist ingen, der orker.

Til gengæld orker I jo helt klart at høre om, at denne sommerferie er SÅ tiltrængt, at den burde fordobles ved lov. Det er ok med mig, at I andre også tager dobbelt op på ferie. Vi skal ikke rigtig noget, andet end at slappe af være sammen og måske ordne lidt i det her pengeslugende hul af et hus vi har købt. Altså huset er ikke et hul på den måde, men det føles lidt som om, vi skal hælder penge i alt fra nye toiletter, til køkkebordplader og havemøbler. Vi forsøgte at forberede os på det, for det er jo ikke ligefrem atomfysik, at det koster penge at holde hus. Men det er lidt på samme måde som at få børn: Egen erfaringer er ret nødvendige.

Farmor kommer på besøg og passificerer ællingerne et par dage, så der håber jeg på at kunne rydde lidt op i kælderen, måske tegne lidt på legehuset og mest af alt få mulighed for at pille navlefnuller ud af det inderste af navnlen uden at skulle svare på sprøgsmål om prinsesser eller skulle hive noget ikke-spiseligt ud af kæften på tumlingen.

Det bliver storslået med ferie!

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Lige over. Bare rolig vi er virkelig gode til at gå i lavt gaer.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...