torsdag den 16. august 2012

Små sarte øre

Jeg har små sarte øre. Jeg bryder mig ikke rigtigt om musik, og er ved at sprænges, når der er larm. Det kan skyldes mange ting, selv mistænker jeg alvorlig tonedøvhed og følgerne af at vokse op i et snakkeradiohjem. Hr. F spiller guitar, eller dvs det gjorde han, nu er han oppe imod mit sure fjæs og Sveskens insisterende råben: 'Nej spil!' når han en gang imellem tager den ned.
På grund af lydfølsomheden kræver jeg også uforholdsmæssig meget ro når jeg skal arbejde, til stor irritation for radioglade kontorfælle (hun indordner sig og jeg overlever radioen de dage, hvor skrivearbejdet er minimalt). Nu er det bare sådan, at vores kontor ligger i et kontorfællesskab, der også huser nogle søde og sjove eventtyper. Sådan nogle eventmagere larmer. De lamer rigtig meget med deres sommerjazz og ders test af lydanlæg med CD'er lyder, som jetfly der lander i rummet ved siden af mit. De har testet flere gange i dag og hver gang lige præcis så lang tid, at jeg nåede at blive indebrændt men så kort tid, at jeg ville vise, hvor lydsmålig jeg i virkeligheden er, hvis jeg brokker mig. Shhhhyyyyy!


- Fra telefonen!

1 kommentar:

  1. Du er ikke alene. Jeg har været 80 år siden jeg var 10. Er megafølsom overfor (min definition af) støj. Kan dog godt selv larme helt afsindigt ude nat være generet af det. Men mit er jo også helt i orden larm :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...